EMOTOUR: CICLE DE CONFERÈNCIES PRESENCIALS

El primer Cicle Gratuït de Conferències d’Educació Emocional per a professionals del món educatiu

EMOTOUR 2024. 6ª Edició

El repte del Benestar Emocional a les aules:

En un món cada cop més complex i esgotador, el repte del Benestar Emocional a les aules es presenta com una necessitat vital en aquests moments. L’EMOTOUR 2024, de la mà de grans experts, els afronta de manera directa per donar recursos, però també força i inspiració als professionals de l’educació.

Posarem el focus a entendre què és el Benestar i com l’Autonomia Emocional és una competència vital d’afrontament. Continuarem amb la Gestió de l’Adversitat, amb eines per a la queixa, la por i la frustració, i finalitzarem tornant a mirar a conciència, per ser dels que regalen oportunitats.
  • MADRID: 29 de gener de 2024 (PRESENCIAL)
  • BARCELONA: 31 de gener de 2024 (PRESENCIAL)

Com aconseguir el repte del Benestar Emocional a les aules?

  • Benestar i Autonomia Emocional. Rafel Bisquerra, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i president de la RIEEB compartirà la saviesa per aconseguir aquest benestar anhelat, evitant confondre alegria amb felicitat i coneixent el poder de l’autonomia.
  • Gestionar l’adversitat. Cristina Gutiérrez Lestón, Educadora Emocional, escriptora i investigadora en el camp de les competències emocionals aplicades, ens donarà recursos pràctics i inspiradors per aconseguir la força per canviar allò que no ens agrada i focalitzar-nos en allò que té sentit.
  • Tornar a mirar a consciència. La mirada que humanitza les aules i que permet mirar i veure els nostres infants, entendre’ls i crear vincles que els donin ales, però també bases que els brindin unes arrels fermes i segures per potenciar-ne l’autoestima i les capacitats. Com aconseguir-ho? Claudia Tecglen psicòloga, presidenta de l’Associació Convives amb Espasticitat, coordinadora de les escoles d´afrontament actiu de la discapacitat i premi Princesa de Girona Social, ens donarà recursos des de la seva inestimable sensibilitat.

El primer Cicle Gratuït de Conferències d’Educació Emocional per a professionals del món educatiu

PONENTS

Rafael Bisquerra

Claudia Tecglen

Cristina Gutiérrez

Horari

INSCRIPCIONS

(Inscripció Gratuïta Bcn)

  • BARCELONA: 31 de gener de 2024
Ver política de privacidad