Serveis

Colònies Escolars

L’objectiu dels programes és aprendre a gestionar les pors amb valentia, entendre com és d’important el respecte per tractar-nos amb amabilitat, i descobrir les claus dels Cinc Regnes.

Excursions escolars

L’objectiu és que els alumnes facin un parèntesi en el seu dia a dia, respirin natura, experimentin i visquin un dia ple de màgia i aprenentatge.

Altres serveis

Claustres de mestres

Un any més s’acaba o comença el curs i tornem a repetir la rutina de sempre. Heu pensat a fer alguna cosa diferent aquest any? Us atrau una excursió a la natura, per respirar i aturar-se un moment? Us oferim una sortida potent per millorar les relacions de l’equip i cohesionar-vos.

Conferències

Oferim una sèrie de conferències de diferents temes relacionats amb l’educació d’infants i joves, així com d’altres relacionats amb les competències emocionals de la mà dels nostres experts. PONENT: Cristina Gutiérrez Lestón, directora del projecte de La Granja

Formació per empreses

Una formació està dissenyada per transformar l’actitud de persones i equips des de l’emoció, amb l’ajuda de l’entorn natural, i aprofitant la potència de les activitats vivencials. Un veritable accelerador de competències quan es fa amb el rigor del Mètode La Granja©.

Contacta amb nosaltres

Si tens dubtes, vols rebre assessorament o t’interessa fer una reserva, posa’t en contacte amb nosaltres.

Ho pots fer també per WhatsApp